Onze passie is het reinigen van voertuigen, van bestelwagen tot LZV en van bakwagen tot bulkwagen

Om uw auto, caravan of camper en de lak van uw voertuig in topconditie te houden raden wij iedereen aan om regelmatig uw auto, caravan of camper te laten wassen, dit kan uitstekend bij The Truck Clean Company in Utrecht dè handwasstraat van midden Nederland. Wij reinigen zonder machines dus echt krasvrij® Wij maken gebruik van een modern wateronthardingssysteem voor een gegarandeerd vlekvrije droging en werken wij met milieuvriendelijke wasproducten. Bovendien werken wij met vakkundige medewerkers die u ontvangen, begeleiden en waar u met al uw vragen terecht kunt.
Bezoek onze handwasstraat in Utrecht (2 minuten vanaf de A2) voor een grondige, veilige, krasvrije en milieuvriendelijke manier en uw auto is shinning like a diamond.

Kwaliteit

Na een wasbeurt, is je truck weer glimmend! Wij werken met shampoos en was apparatuur speciaal ontworpen voor truckwash.

Professioneel

Onze werknemers weten exact hoe je truck gewassen dient te worden. Zij kiezen beste opties bij het vaststellen van wasprogramma.

Gastvrij

Pak een bakje koffie uit onze kantine en maak een leuke babbel terwijl wij je truck splinter schoon wassen.

*

Flexibel

Ons bedrijfsvoering is gebaseerd op Efficiëntie en flexibiliteit. Dit stralen we uit met brede openingstijden en op de werkvloer.

The Truck Clean Company in Utrecht

De vrachtwagen is jouw visitekaartje. Je wilt dat jouw vrachtwagen schoon binnenrijdt bij je klanten en  je logo zichtbaar is op de weg – het grondig reinigen van jouw voertuig is daarom noodzakelijk. Wij zorgen voor een ware metamorfose.

Na een grondige reiniging van jouw vrachtwagen bij The Truck Clean Company in Utrecht, gaat ze als nieuw (en veilig!) de weg weer op. Daarbij zorgen wij ervoor dat jouw vrachtauto langer mee gaat en de waarde ervan verlengt.

✓ Maak indruk op je klanten
✓ Verhoog verkeersveiligheid
✓ Verleng de levensduur van je voertuig
✓ Wees zichtbaar op de weg

Semi Truck Tractor Washing
×

Truck Clean Company Utrecht

× Hoe kan ik je helpen?